På grunn av stor pågang kan vi ikke ta flere oppdrag på leiligheter i Oslo sentrum | Leter du etter Snersrud & Pedersen VVS? Klikk her
Prosess2018-11-16T14:16:29+00:00

Planlegger du nytt bad?

Kontakt oss for befaring
bilde av befaring

Befaring

Det første som skjer etter at du tar kontakt med oss, er at vi kommer for en befaring hjemme hos deg. Dersom dette blir vanskelig vil vi avtale et møte for gjennomgang av tegninger og planer. Vi gjør grundig forarbeid og bruker god tid på dette, slik at tilbudet er komplett og forutsigbart for deg som kunde. Du vil deretter motta ett samlet tilbud. Dette inkluderer alle fagområder og prosesser fra oppstart til fullt rehabilitert eller nybygget baderom. Vi vet at våre kunder ønsker forutsigbarhet og overlater derfor ingenting til tilfeldighetene.

bilde av prosjektleder

Prosjektleder

Du som kunde vil bli tildelt en prosjektleder. Dette er din kontaktperson gjennom hele prosjektet. Prosjektlederens spisskompetanse inkluderer blant annet kunnskap om gjeldende byggeforskrifter og logistikkrutiner for alle faggrupper involvert i rehabiliteringen. Denne kunnskapen er avgjørende for sømløs flyt i arbeid og kommunikasjon, uten unødvendige forsinkelser på grunn av dårlig planlegging. Prosjektlederen organiserer også alt fra tildekking og sikring av tilstøtende flater før rivning til montasje av tekniske installasjoner og flislegging. Prosjektlederens kjennskap til selv de minste detaljene er avgjørende for at ditt drømmebad ferdigstilles i henhold til spesifikasjoner – og på kortest mulig tid.

bilde av teknisk tegning

Tilbud

Etter befaringen vil vi gjennomgå notater og planer internt og forme et forslag basert på våre kunnskaper og deres ønsker. Dette er rettesnoren i selve prosjektet hvor vi blir enige om hvilke løsninger vi skal gå for, hvordan dette skal gjennomføres og selvsagt pris.

Etter at forslaget er akseptert, må avtalen signeres. Avtalen vil stadfeste vårt ansvar som totalentreprenør (les mer om dette her) og dine forpliktelser som kjøper.

bilde av et ferdig bad

Bygging av bad

Når tilbudet er signert er vi åpne for å bygge badet i henhold til fremdriftsplanen vi har avtalt i kontrakten. En liten stund senere kan du stå fornøyd igjen med ditt splitter nye baderom!

Kundeomtaler

Vi lar døra til badet stå oppe med lys på i rommet for å glede oss over resultatet hver gang vi går forbi!

Gunn Tove, Stabekk

Vi er veldig fornøyde med det arbeidet som er gjort. S&P Bad har arbeidet nøyaktig, flittig og godt! I tillegg er de behagelige å omgås, så vi er fullt ut fornøyde, og kan gi de beste attester.

Samtidig vil jeg si at prosjektlederen har vært en glede og tilfredsstillelse å ha med dere å gjøre, også! Det er alltid så mye lettere når man møter utadvendte og kompetente personer som man får kontakt med med en gang.

Skal vi ha gjort mer av liknende arbeider, kommer vi til å kontakte dere igjen!

Håkon, Asker

S&P Bad As har akkurat bygget et flott, nytt bad for oss. De har flinke håndverkere som gjør nøyaktig og pent arbeid, og ikke minst er de fleksible, løsningsorienterte og svært flinke på prosjektledelse. Vi har gjennom de siste 8-9 årene fått tre bad levert av S&P samt en del annet rørleggerarbeid, og vi anbefaler dem på det varmeste.

Jonas og Eva, Oslo

Vi har vært fornøyd med hele kjøpsopplevelsen. Ikke bare med å få nytt bad levert til riktig tid og til avtalt pris, men også å møte håndverkere som virkelig gjør en innsats for at resultatet skal bli bra. Vi er også spesielt fornøyd med prosjektledelsen av hele oppussingen. Det å helt slippe å tenke på hva som skal skje hvordan og når har vært behagelig. Gir hele teamet våre anbefalinger.

Odd Erik og Hilde, Billingstad

Jeg har fått totalrenovert mitt lille bad, og er storfornøyd! Siden befaringen dag 1 har alt vært bra – med oppfølging, gode råd, løsninger – frem til resultatet. De jeg har vært i kontakt med har vært veldig profesjonelle, høflige og dyktige. Jeg har et bittelite bad som skulle totalrenoveres, og de har tryllet og gjort badet til et eksklusivt spa! Det er første gang jeg pusser opp et bad, altså hadde jeg null erfaring. Men jeg opplevde å bli forstått, og få badet akkurat som jeg ønsket med tilpassede, fantastisk flotte løsninger. Det har vært deilig betryggende å kunne overlate alt til S&P. Jeg har fått nødvendig og veldig ryddig informasjon underveis og har absolutt ingenting jeg kan si negativt.

Jeg hadde jo hørt rykter om at S&P var flinke  – men dette var virkelig over all forventning! Jeg er strålende fornøyd!

Cathrine, Oslo

Jeg må si at dere har vært veldig flinke på koordinering. Det må ligge veldig mye god planlegging bak så lite dødtid mellom de forskjellige aktørene.

Marit, Manglerud

Ta kontakt for befaring!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av dagen

Din e-post
Ditt telefonnummer

Hvordan vil du bli kontaktet
LikegyldigE-postTelefon

Kvalifikasjoner

Logo for VB Partnere
mestermerket
Rørentreprenørene Norge