På grunn av stor pågang kan vi ikke ta flere oppdrag på leiligheter i Oslo sentrum | Leter du etter Snersrud & Pedersen VVS? Klikk her
Loading...
Referanser2018-11-16T14:17:25+00:00

Planlegger du nytt bad?

Kontakt oss for befaring
2017-12-01T13:44:24+00:00

Vækerøveien

Vækerøveien 6 kvm Vi fikk i oppdrag fra en returkunde å totalrenovere og forstørre baderommet i en nylig kjøpt bolig. Veggen mot soverommet ble flyttet for å skape litt mer romfølelse. Denne småbarnsfamilien vil få glede av et meget funksjonelt baderom som er lett å holde rent og ryddig. Wc sisternen ble

2017-12-01T13:43:25+00:00

Gullhella

Gullhella 6 kvm Utette membranløsninger forårsaket denne oppussingen i en flott enebolig i Asker. Her ble det valgt å plassere badekaret under vinduet for å gi en meget luksuriøs inntrykk. Badekarssøylen og dusjgarnityret fra Hans Grohe understreker denne elegant løsningen. Avsluttet i varm sandfarger og med mosaikk fliser i porselen ble dette

2017-12-01T13:42:35+00:00

Billingstad

Billingstad 6,5 kvm Dette «en-suite» prosjekt var en ren glede for alle involverte, og disse bildene er blant vår favoritter av før/etter bilder. Elegante løsninger, nydelige fliser og spennende inventarvalg satt nok en gang prikken over i-en på dette prosjektet. 30x60 italienske porselen veggfliser ble kombinert med 60x60 fliser på hele gulvet.

Kundeomtaler

Vi lar døra til badet stå oppe med lys på i rommet for å glede oss over resultatet hver gang vi går forbi!

Gunn Tove, Stabekk

Vi er veldig fornøyde med det arbeidet som er gjort. S&P Bad har arbeidet nøyaktig, flittig og godt! I tillegg er de behagelige å omgås, så vi er fullt ut fornøyde, og kan gi de beste attester.

Samtidig vil jeg si at prosjektlederen har vært en glede og tilfredsstillelse å ha med dere å gjøre, også! Det er alltid så mye lettere når man møter utadvendte og kompetente personer som man får kontakt med med en gang.

Skal vi ha gjort mer av liknende arbeider, kommer vi til å kontakte dere igjen!

Håkon, Asker

S&P Bad As har akkurat bygget et flott, nytt bad for oss. De har flinke håndverkere som gjør nøyaktig og pent arbeid, og ikke minst er de fleksible, løsningsorienterte og svært flinke på prosjektledelse. Vi har gjennom de siste 8-9 årene fått tre bad levert av S&P samt en del annet rørleggerarbeid, og vi anbefaler dem på det varmeste.

Jonas og Eva, Oslo

Vi har vært fornøyd med hele kjøpsopplevelsen. Ikke bare med å få nytt bad levert til riktig tid og til avtalt pris, men også å møte håndverkere som virkelig gjør en innsats for at resultatet skal bli bra. Vi er også spesielt fornøyd med prosjektledelsen av hele oppussingen. Det å helt slippe å tenke på hva som skal skje hvordan og når har vært behagelig. Gir hele teamet våre anbefalinger.

Odd Erik og Hilde, Billingstad

Jeg har fått totalrenovert mitt lille bad, og er storfornøyd! Siden befaringen dag 1 har alt vært bra – med oppfølging, gode råd, løsninger – frem til resultatet. De jeg har vært i kontakt med har vært veldig profesjonelle, høflige og dyktige. Jeg har et bittelite bad som skulle totalrenoveres, og de har tryllet og gjort badet til et eksklusivt spa! Det er første gang jeg pusser opp et bad, altså hadde jeg null erfaring. Men jeg opplevde å bli forstått, og få badet akkurat som jeg ønsket med tilpassede, fantastisk flotte løsninger. Det har vært deilig betryggende å kunne overlate alt til S&P. Jeg har fått nødvendig og veldig ryddig informasjon underveis og har absolutt ingenting jeg kan si negativt.

Jeg hadde jo hørt rykter om at S&P var flinke  – men dette var virkelig over all forventning! Jeg er strålende fornøyd!

Cathrine, Oslo

Jeg må si at dere har vært veldig flinke på koordinering. Det må ligge veldig mye god planlegging bak så lite dødtid mellom de forskjellige aktørene.

Marit, Manglerud

Ta kontakt for befaring!

Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt i løpet av dagen

Din e-post
Ditt telefonnummer

Hvordan vil du bli kontaktet
LikegyldigE-postTelefon

Kvalifikasjoner

Logo for VB Partnere
mestermerket
Rørentreprenørene Norge