På grunn av stor pågang kan vi ikke ta flere oppdrag på leiligheter i Oslo sentrum | Leter du etter Snersrud & Pedersen VVS? Klikk her

Store fliser på baderomsgulvet

Du her her://Store fliser på baderomsgulvet

slik løser du fall mot sluk

Mange ønsker seg store fliser på baderommet – og de vil gjerne ha flisene så store som mulig. Det er imidlertid ikke like godt egnet på badegulv fordi det skal være fall mot sluk. Dette kan være en utfordring å få til med store fliser. Det er teknisk umulig inntil runde sluk, og man får ikke et pent fall da flisene ikke kan bøyes.

S&P Bad har lang erfaring med å finne løsninger som ikke går på bekostning av estetikken. Under kan du se 2 gode eksempel på løsninger vi har brukt ved flere anledninger.

Senking av dusjsonen

En løsning ved bruk av tradisjonelt sluk er å senke dusjsonen. Med denne løsningen må du fortsatt ha fall og store fliser er derfor uaktuelle, men du kan benytte de i resten av rommet og heller bruke mindre fliser i den nedsenkede dusjsonen.

store fliser, men små fliser i dusjsone

Slik kan man ha store fliser på badet, men små fliser i dusjsonen.

Rektangulære renner eller rennesluk med store fliser

For deg som ønsker store fliser på hele badet, kan rektangulære renner eller rennesluk (som leveres i forskjellige farger og design) være et alternativ. Ikke alle kjenner til alle disse slukløsningene.

Rennesluken legges inntil veggen slik at man får et jevnt fall. På grunn av formen fanges det opp mer vann og de kan legges inntil store fliser med fall i én retning. Det gir en jevn, flat overflate der du ikke trenger å stå i brønnen. Løsningen tillater at du kan legge de samme store flisene i dusjen som i resten av badet – noe som hever helhetsinntrykket.

rennesluk med store fliser

Man bruker en rennesluk for å få riktig fall, noe som muliggjør større fliser også i dusjsonen. Se hele dette referanseprosjektet her

2017-10-10T10:52:53+00:00