På grunn av stor pågang kan vi ikke ta flere oppdrag på leiligheter i Oslo sentrum | Leter du etter Snersrud & Pedersen VVS? Klikk her

Totalrehabilitering av baderom

Du her her://Totalrehabilitering av baderom

Bad er et av de mest kostbare rommene i en bolig så badets levetid før det må rehabiliteres på nytt, er viktig for at investeringen skal være best mulig. Flere ulike håndverkere er involvert i prosessen og mye kan gå galt. Å velge en erfaren baderoms-entreprenør er derfor viktig når du skal gjøre en totalrehabilitering av baderom.

Hva kan du forvente om du velger oss som totalentreprenør for ditt nye bad?

Vårt team tar hånd om hele prosessen. Alt fra design av ditt drømmebadet til planlegging og logistikk av ulike fagfolk og materialer. Vi vet vi prosessen kan virke overveldende, men vi gjør vårt ytterste til å optimalisere prosessen for best mulig arbeidsflyt og minimering av tid til ferdigstillelse.
Den beste måten du kan lære oss å kjenne, er ta en titt på våre referanser. Kontakt oss gjerne om du ønsker en uforpliktende befaring, eller om du ønsker å diskutere design og praktiske muligheter for ditt nye baderom.

Totalrehabilitering av baderom er kjernen i vår virksomhet

Totalrehabilitering av våtrom er kjernen i vår virksomhet. Vi kjenner prosessen til fingerspissene og våre fagfolk sørger for at alle prosesser i rehabiliteringen utføres i henhold til dagens normer og krav. Det sikrer din investering og sørger for nødvendige garantier i forhold til forsikringsselskaper. Våre garantier ligger til grunn gjennom hele rehabiliteringsprosessen.

Befaring og tilbud

Vi gjør grundig forarbeid og bruker god tid på befaring slik at tilbudet er komplett og forutsigbart for deg som kunde. Du vil motta ett samlet tilbud, som inkluderer alle fagområder og prosesser fra oppstart til fullt rehabilitert baderom. Vi vet at våre kunder ønsker forutsigbarhet. Derfor overlater vi ingenting til tilfeldighetene

Prosjektleder – din kontaktperson gjennom hele prosessen

Du som kunde vil bli tildelt en prosjektleder. Dette er din kontaktperson gjennom hele prosjektet. Prosjektlederens spisskompetanse inkluderer blant annet kunnskap om gjeldende byggeforskrifter og logistikkrutiner for alle faggrupper involvert i rehabiliteringen. Denne kunnskapen er avgjørende for sømløs flyt i arbeid og kommunikasjon, uten unødvendige forsinkelser på grunn av dårlig planlegging. Prosjektlederen organiserer også alt fra tildekking og sikring av tilstøtende flater før rivning til montasje av tekniske installasjoner og flislegging. Prosjektlederens kjennskap til selv de minste detaljene er avgjørende for at ditt drømmebad ferdigstilles i henhold til spesifikasjoner – og på kortest mulig tid.

2017-10-10T10:53:22+00:00